Programează-te la skin laser Clinic


Epilare definitiva laser

Piele mai fină

6-8 ședințe la intervale de 6 săptămâni pentru rezultate optime

Recuperare imediată

Te poți întoarce la activitățile tale zilnice chiar după epilare

Procedură rapidă

O ședință durează doar câteva minute, în funcție de zona tratată

Scapi de grija epilării

Revii la clinică doar la ședințele de întreținere, de cel mult 2 ori pe an

Ce este epilarea definitivă?

Epilarea cu laser este o tehnică ce foloseşte fascicule laser puternice care pătrund prin primele două straturi ale pielii (epidermă și dermă) și „topesc” foliculii firelor de păr din dermă, fără a distruge celulele din jurul foliculilor.

Epilarea laser funcționează pe baza principiului transmiterii energiei: prin fasciculul laser foarte puternic este transmisă o cantitate mare de energie care țintește pigmentul din rădăcina firului de păr. În contact cu lumina laserului, pigmentul se încălzește, iar foliculul se dezintegrează.

La ce trebuie să ai grijă înainte de tratament

Expunerea la soare trebuie evitată complet cu două săptămâni înainte și după de ședința de fotoepilare

Părul nu trebuie decolorat, smuls sau epilat cu ceară 4 săptămâni înainte și după tratament

Epilarea definitivă laser la Skin Laser Clinic

Gentle Lase Pro U este cel mai avansat aparat cu laser Alexandrite disponibil pe piață la ora actuală, noul Gold Standard in epilarea definitivă cu laser.

Skin Laser Clinic se află printre puținele clinici din România care au în portofoliu acest aparat, utilizat și recomandat de medicii dermatologi din întreaga lume.

Care sunt pașii epilării cu laser GentleMax Pro?

Zona supusă procedurii va fi curățată și dezinfectată. Dacă zona prezintă nevi pigmentari (alunițe), aceștia vor fi acoperiți cu un creion alb pentru ca lumina să nu fie preluată de melanina din aceste structuri pigmentare.

Culoarea tenului, tipul, grosimea și cantitatea de pigment ale firului de păr diferă pentru fiecare pacient, de aceea, înainte de a începe tratamentele, confirugăm aparatul pentru a se potrivi nevoilor pacienților.

Impulsurile laser sunt aplicate pe toată suprafața zonei tratate, iar pe durata procedurii, atât medicul, cât și pacientul vor purta ochelari de protecție. La sfârșit, părul nedorit va dispărea de pe zona tratată.

Ai întrebări suplimentare?

Câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre epilarea definitivă cu laser

Studiile clinice efectuate la scală internațională, dar și experiența de lucru cu pacienții noștri, demonstrează că este necesar un protocol de minim 6 ședințe, în unele cazuri prelungindu-se cu maximum 2-4 ședințe. Frecvența tratamentului este impusă de zona tratată. Aceasta poate să varieze de la 6 săptămâni (pentru față, axilă și inghinal) până la 12 săptămâni (în cazul picioarelor).

 

După ședințele tratamentului de epilare definitivă, este posibil ca părul nedorit să reapară. Reapariția părului poate fi influențată de mulți factori, cum ar fi schimbările la nivel hormonal sau stresul. Pentru că numărul de folicului piloși (rădăcini de păr) este foarte mare, iar in timpul tratamentului sunt distruși doar cei aflați în starea de creștere, este posibil ca alți folicului inactivi în timpul tratamentului să se reactiveze ulterior.

Pentru a vă menține pielea fină și catifelată și pentru a ține sub control dezvoltarea foliculilor piloși, este recomandată o ședintă de întretinere în fiecare an.

VBeam Perfecta este cea mai eficientă soluție de tratament pentru cuperoză și rozacee, reușind să amelioreze cu până la 90% roșeața difuză sau vasele sparte de la nivelul feței, în numai câteva ședințe.

  • Să eviți expunerea la ultraviolete (soare sau solar) cu 14 zile înainte;
  • Să eviți epilarea cu ceară sau prin smulgere cu cel puțin 4 săptămâni înainte. Poți continua să te epilezi cu lama sau creme depilatoare;
  • Cu 12-24 de ore înainte de ședința de epilare cu laser, îți recomandăm să epilezi zona care urmează să fie tratată cu lama.


În funcție tipul de piele, pacienții pot experimenta câteva simptome ușoare după epilarea laser:

  • roşeaţa, disconfortul uşor, senzaţia de căldură locală pot fi resimțite în cazul persoanelor cu piele sensibilă. Aceste simptome sunt normale și tranzitorii
  • există posibilitatea apariţiei unor zone roşii, eventual uşor edemațiate sau, în rare cazuri, mici vezicule cu conţinut transparent. Acestea vor dispărea de la sine în 2 zile, maximum 1 săptămână.
  • în cazul pielii închise la culoare sau bronzate, pot apărea modificări de pigmentare ale pielii (hipo-, hiperpigmentări). Acestea dispar în câteva zile după tratament.
  • Evită expunerea directă la ultraviolete (soare, solar) a zonelor tratate, în următoarele 10–14 zile.
  • Folosește o cremă cu factor de protecție SPF 50+.
  • Evită folosirea imediată a produselor cosmetice iritante ( cu conținut de parfum sau alcool).

Tratamentele laser nu sunt recomandate în cazul:

  • femeilor însărcinate sau care alăptează
  • pacienților care folosesc medicamente fotosensibilizante
  • pacienților care folosesc medicamente anticoagulante
  • pacienților cu boli fotosensibile
    pacienților care au avut expunere recentă (în interval de 1 lună) la ultraviolete (soare, solar)
  • pacienților cu epilepsie
    pacienților cu leziuni traumatice la nivelul pielii care urmează să fie tratate
  • pacienților cu infecție recentă cu virusul herpes simplex la nivelul zonei tratate
  • pacienților cu antecedente de cicatrizare defectuoasă
  • pacienților cu afecțiuni dermatologice la nivelul pielii care urmează a fi tratate, tatuaje
  • pacienților cu nevi (alunițe); acestea vor fi ocolite în timpul tratamentului.