Remodelare corporală

Tratament rapid

aproximativ 30 minute per ședință

tratament corporal bodyfx
Remodelare corporală

reducere de 2,7 – 4 cm în circumferință

Piele tonifiată

pielea devine mai fină și mai fermă

Ce este celulita?

Celulita reprezintă acumularea de țesut adipos subcutanat (grăsime) regăsit predominant la nivelul coapselor, șoldurilor și feselor. Adesea descrisă drept „coajă de portocală”, celulita se manifestă în general la femei, dar poate afecta și bărbații.

Celulita este cauzată de striurile de țesut conjunctiv care leagă pielea de aponevroza musculară. Aceste striuri străbat hipodermul format din celule adipoase. Odată cu acumularea adipocitelor, acestea tracționează striurile conjunctive și împing pielea. Astfel se creează o suprafață neuniformă, denivelată.

Celulita afectează cca. 80-90% dintre femei la un moment dat în timpul vieții din cauza modificărilor hormonale, geneticii, dietei și altor factori de stil de viață. Fiind o preocupare populară și în creștere în rândul pacienților , mulți sunt dornici să o abordeze cât mai convenabil posibil, utilizând aparate de strângere a pielii și de reducere a celulitei, cum ar fi Venus Legacy™.

Ce tipuri de celulită există?

Pentru a asigura succesul unui tratament împotriva celulitei, este important să identifici corect tipul de celulită. Acest lucru se poate realiza în urma unei consultații preliminare cu un specialist Skin Laser Clinic.

  • Celulita adipoasă – se instalează de obicei pe coapse și pe fese și conferă un aspect neuniform pielii. O poți indentifica cel mai ușor ciupind pielea. Dacă aceasta capătă aspectul de coajă de portocală, cu mici adâncituri, atunci vorbim de celulita adipoasă.
  • Celulita edematoasă sau apoasă – este mai moale și este cauzată de retenția de lichide. Acest tip de celulită se poate elimina prin exerciții fizice ușoare și prin evitarea alimentelor sărate.
  • Celulita fibroasă – este dură, compactă și se instalează adânc în celulele grase. Acest tip de celulită este cel mai greu de tratat și răspunde bine la tratamente precum mezoterapia.

Scapă rapid de celulită

Elimină celulita de pe coapse, șolduri sau abdomen cu tratamentul anticelulitic Venus Legacy personalizat nevoilor tale.

Venus Legacy – cel mai performant tratament pentru remodelare corporală

Venus Legacy este o soluție avansată pentru întregul corp și față pentru riduri, celulită și contractia pielii

Venus Legacy™ este un dispozitiv medical noninvaziv foarte avansat, care rezolvă în mod eficient nevoile estetice ale feței și ale corpului, cum ar fi reducerea circumferențială nechirurgicală, reducerea celulitei, contracția/întinerirea pielii și reducerea ridurilor.

Tratamentele sunt confortabile, fără timpi de recuperare și sunt sigure pentru toate tipurile de piele. Venus Legacy™ funcționează ca un aparat de radiofrecvență pentru celulită și este alimentat de tehnologia proprie (MP)2 (o combinație de radiofrecvență multipolară și câmpuri electromagnetice pulsate) și dispune de tehnologia de ultimă oră VariPulse™.

Aplicator de corp 4D

Construit pentru tratarea eficientă a suprafețelor mari

Proiectat pentru părți mai mari ale corpului și echipat cu VariPulse™ avansat

Design inovator al coroanei cu electrod multipolar dublu – coroana plată exterioară controlează în mod constant încălzirea volumetrică electro-termică, în timp ce coroana interioară tetrapolară profundă oferă încălzire selectivă electro-termică intermitentă asistată de vacum.

Gama unică de electrozi cu o distanță de până la 7,5 cm între ei oferă o dimensiune mare a spotului pentru tratamente mai rapide și oferă o adâncime semnificativă de penetrare (până la 4,5 cm) pentru un efect mai mare asupra țesuturilor mai profunde.

.

Aplicator facial 4D

Tratamente faciale și zone greu accesibile.

Conceput pentru a trata zonele mai mici ale corpului, cum ar fi zonele greu accesibile și de dimensiuni mai mici. Folosind o tehnologie similară cu aplicatorul 4D Body, dar într-o configurație mai mică 

Înainte
După
Înainte
După
Înainte
După

Tratamentul anticelulitic cu Venus Legacy

După consultația preliminară, specialistul Skin Laser Clinic stabilește planul de tratament potrivit în funcție de zona tratată, gradul celulitei sau laxitatea pielii.

Datorită tehnologiei avansate, aparatul Venus Legacy încălzește țesuturile profunde și stimulează direct fibroblaștii.

Prin câmpurile electromagnetice pulsate Venus Legacy promovează angiogeneza și crește sinteza de colagen.

În urma tratamentului, se poate observa o îmbunătățire generală la nivelul structurii și texturii pieli. Paniculul adipos este subțiat, iar pielea devine mai fermă.

Cea mai perfomantă tehnologie împotriva celulitei

Tratează celulita în profunzime cu Venus Legacy- un aparat modern, recomandat de medici dermatologi din întreaga lume.

Întrebări frecvente despre remodelare corporală

Cel mai bun candidat este cineva care începe să-și piardă elasticitatea pielii și prezintă semne de lasare, linii fine și riduri.

Din motive de siguranță, este posibil să nu puteți beneficia de acest tratament dacă aveți/sunteți:

  • Inflamație și/sau infecție activă în zona de tratament
  • Actual sau istoric de cancer, boală neurologică degenerativă sau orice altă boală din jurul zonei de tratament care este declanșată de căldură (de exemplu, herpes)
  • Un defibrilator/stimulator cardiac intern
  • Implanturi metalice (exclusiv dentare) in zona de tratament
  • Tulburare necontrolată a glandei tiroide
  • Vene varicoase
  • Sunteți însărcinată sau sunteți supus unei proceduri FIV
  • Boli autoimune legate de piele
  • Implanturi de silicon și/sau injecții în zonă

Majoritatea pacienților primesc 6-8 tratamente pe zonă. Numărul exact va depinde de fiecare persoană în parte și de zona tratată. Intervalul recomandat este de un tratament/zona/saptamana.

Asigură-te doar că pielea ta este curată. Nu aplicați nicio loțiune, cremă sau machiaj înainte de tratament. Îndepărtați toate bijuteriile din jurul zonei tratate.

In urma consultului cu medicul/terapeutul vi se va recomanda un plan de tratament in functie de zonele tratate.
In general tratamentul dureaza intre 30 minute-1ora/zona.

Tarife tratament celulită & remodelare corporală

Sedință individuală (1 zonă) – 500 lei

Abonament 1 zonă mare (6 sed) – 2400 lei

Abonament 1 zonă medie (6 sed) – 1500 lei

Abonament 2 zone medii (6 sed) – 2800 lei

Abonament 1 zonă mică (6 sed)  – 1150 lei

*Ședință de întreținere  – 350 lei (se aplică doar dacă a fost efectuat un pachet de 6 ședințe/zonă)

*Zonă mare (Coapsa anterioară, posterioară, internă, abdomen, fese, spate)

Zona medie (Brațe, Lombar)

Zona mică (Bărbie dublă)